Wat ik doe

Schrijven

Ik schrijf teksten voor tijdschriften en boeken, voor websites en apps. Dat doe ik in twee talen: Nederlands en Engels. Voor elk medium en iedere doelgroep weet ik de juiste woorden te vinden.

Redactie

Vaak lijkt een tekst ‘af’, maar valt er nog wel wat aan te verbeteren. Een boek, een tijdschriftartikel of een website: ik kijk met een kritisch oog naar de inhoud en de structuur. Het resultaat? Beter leesbare en toegankelijke teksten met een heldere opbouw, zonder fouten. De laatste jaren heb ik me steeds meer gespecialiseerd in teksten op het gebied van gezondheid, spiritualiteit, yoga en psychologie.

Schrijfcoaching

Heb je veel ideeën, maar mis je overzicht? Vraag je je af of er gaten in je plot zitten? Of vind je het gewoon prettig als er een ervaren redacteur met je meekijkt? Als schrijfcoach help ik je om je werk naar een hoger plan te tillen. Dat kan door middel van een paar coachingsgesprekken, maar ik kan ook het hele traject voor je begeleiden, van idee tot afgerond manuscript.

Opdrachtgevers

Mijn opdrachtgevers zijn heel divers: Virtú Media (Heuvelrug Magazine, Alles over Erven), Dephion, Habtic Nederland, Shell Nederland, National Geographic, Anne Frank Stichting, 365 Dagen Succesvol, Tijdschrift voor Yoga, Yoga Magazine, Publiek Domein, GITP en verschillende uitgeverijen, waaronder Unieboek – Het Spectrum, Kosmos, Lannoo, Altamira en Ankh-Hermes.

Wil je voorbeelden van mijn werk zien? Bekijk mijn Portfolio